Virtual Urban Sketching: Grote of St. Bavokerk in Haarlem

Op zondag 22 maart 2020 was er een virtueel Urban Sketch evenement in Haarlem. Virtueel in verband met het coronavirus. Dus via Google Maps naar de Grote Markt in Haarlem gegaan en toen binnen een uur een schets met inkt en waterverf van de Grote of St. Bavokerk gemaakt. De ingescande versie komt later, de verf is nu nog niet droog…

Delen:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op deze website worden door ons en derden tools gebruikt die kleine bestandjes (cookies) op je computer plaatsen. Wij plaatsen zelf functionele cookies die nodig zijn om de site goed te kunnen laten werken en om bezoekers en interesses te kunnen meten. Daarnaast worden door derden cookies geplaatst voor advertentienetwerken om je interessante advertenties te tonen. Cookie policy

Inhoud kan niet worden weergegeven door uw cookie voorkeuren!

Dit komt omdat “%SERVICE_NAME%” cookies gebruikt die u niet toestaat. Wilt u deze inhoud toch zien dan dient u op toestaan te klikken: klik hier om uw voorkeuren te openen.