Sketching

Ik vind de stijl van Urban Sketching erg mooi. Dus vandaar dat ik er zelf ook maar even mee bezig ben geweest en hopelijk de tijd vind om er meer mee te doen.

Het is leuk om te doen en het resultaat is naar mijn mening ook erg leuk. Bijgaande schets van inkt en waterverf is eigenlijk geen echte Urban Sketch omdat ik deze van een door mij gemaakte foto heb nagetekend. En Urban Sketching vereist dat je de schets daadwerkelijk ter plaatse maakt. Helaas kan ik dat lang niet altijd omdat ik periodes heb dat ik niet lang kan staan of veel kan lopen. Dus soms maar even smokkelen met een foto om te oefenen in deze techniek tot ik snel en goed genoeg kan schetsen om live ter plaatse te schetsen en dan thuis inkleuren.

Delen:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op deze website worden door ons en derden tools gebruikt die kleine bestandjes (cookies) op je computer plaatsen. Wij plaatsen zelf functionele cookies die nodig zijn om de site goed te kunnen laten werken en om bezoekers en interesses te kunnen meten. Daarnaast worden door derden cookies geplaatst voor advertentienetwerken om je interessante advertenties te tonen. Cookie policy

Inhoud kan niet worden weergegeven door uw cookie voorkeuren!

Dit komt omdat “%SERVICE_NAME%” cookies gebruikt die u niet toestaat. Wilt u deze inhoud toch zien dan dient u op toestaan te klikken: klik hier om uw voorkeuren te openen.