Kerstmarkt Haarlem 2018

Het is weer de tijd voor het bezoeken van Kerstmarkten. Erika en ik vinden dat leuk en bezoeken dan ook regelmatig deze markten.

Op zondag 9 december 2018 zijn Erika en ik naar de Kerstmarkt in Haarlem geweest. Aan het begin van de route die wij zouden volgen kwamen we mijn broer Remco en zijn vrouw Judith tegen.  Echt heel toevallig en ook heel leuk want vanaf dat moment liepen we met zijn vieren door het centrum van Haarlem en konden onderweg even lekker bijkleppen. Af en toe stopten we voor een hapje of drankje of om iets te kopen, al dan niet Kerst gerelateerd.

Na een aantal uur door de stad te hebben gelopen besloten we even iets te knabbelen en drinken bij de zoon (Aaron) van Remco en Judith. Hij werkt bij “Bij Tholen“. Een erg leuk restaurant waar je, naast de heerlijkste hapjes, ook nog eens de lekkerste wijnen kan proeven! Na een tijdje gingen Remco en Judith naar huis en besloten Erika en ik daar dan ook nog te gaan dineren. We belden onze zoons Bart en Tim of zij ook wilden komen om hier te eten. Bart zei meteen “ja” maar Tim moest nog weg dus hij at thuis iets. Bart kwam met ongeveer een half uur bij “Bij Tholen” binnen lopen waarna we het diner bestelden. Heerlijk gegeten! Vooraf een proeferijtje (echt een aanrader om dat daar eens te nemen), Erika en ik als hoofdgerecht hertenbiefstuk met zuurkool zoals ik die nog nooit eerder had gegeten. We maakten het af met een lekker toetje.

Een enorm leuke dag was het zo! Bijgaand nog een paar foto’s.

Delen:
 • 4
 • 1
 •  
 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  6
  Shares

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.