Hellup, we gaan op vakantie

Hoezo dan hellup? Vakantie is toch lekker, fijn, relaxen en zo…

Ja, dat dan weer wel, maar voordat je weg bent. Het konijnenhok wordt uit elkaar gehaald door Erika en Tim, anders past het hok niet in onze auto, die brengen het konijn en dito-hok vervolgens naar mijn schoonouders. Terwijl Willie, het konijn in kwestie, wordt weggebracht wordt de auto omgewisseld met die van, wederom, mijn schoonouders.

Ondertussen is Bart zijn halve drumstel uit elkaar aan het halen want hij gaat nog even oefenen met de band.

Ik ben al een paar dagen in gedachten mijn tas aan het inpakken. Foto- en videocamera mee, lenzendoekjes, opladers, notebook, ook met oplader, tablet, pfff ook al met oplader, telefoon met, jawel, een oplader. medicijnen, elektrische sigaretten (ik ben al jaren geleden gestopt met analoog roken) met alweer een oplader, geheugenkaartjes, leesbril voor in bed, kleren (oh nee, dat doet Erika al), had ik nou mijn medicijnen al gepakt? Tandenstokers, een stekkerblok voor al die opladers, rookvloeistof voor mijn elektrische sigaretten die ik eerder noemde, bank- en verzekeringspasjes, extra snoertjes die je toch nooit gebruikt dus waarom zou je dat niet meenemen, kleine zaklantaarn (je weet maar nooit), reserve batterijen voor altijd handig geen idee waar ze in zouden moeten met al die apparaten met opladers, reispapieren, wel ja een reserve universele oplader neem maar mee voor alle zekerheid.

En dat alles terwijl ik op mijn gemak deze tekst zit te typen…

Delen:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten