Dorpsfeest Santpoort

Vandaag ben ik met Erika naar het dorpsfeest in Santpoort geweest. Dat was voor mij voor de allereerste keer in mijn ruim vijftig jarige bestaan… Eigenlijk geen idee waarom ik daar nooit eerder ben geweest.

Maar goed, we gingen er op de scooter naartoe. Nadat we de scooter in de bewaakte stalling hadden gezet liepen we eerst even over het kermisterrein. Best een leuke kermis voor zo’n klein terrein. En vooral ook voor alle leeftijden. Na het rondje gingen we door de Hoofdstraat naar het draverij parcours die in het verlengde deel van de Hoofdstraat lag.

Heel vroeger ben ik wel eens met mijn ouders naar draverijen op Duindigt geweest. Ik ken daarom nog wel enkele regels van deze sport.

Na een paar wedstrijden te hebben gezien vonden we het wel weer mooi geweest en liepen via het kermisterrein weer terug naar de stalling.

Delen:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op deze website worden door ons en derden tools gebruikt die kleine bestandjes (cookies) op je computer plaatsen. Wij plaatsen zelf functionele cookies die nodig zijn om de site goed te kunnen laten werken en om bezoekers en interesses te kunnen meten. Daarnaast worden door derden cookies geplaatst voor advertentienetwerken om je interessante advertenties te tonen. Cookie policy

Inhoud kan niet worden weergegeven door uw cookie voorkeuren!

Dit komt omdat “%SERVICE_NAME%” cookies gebruikt die u niet toestaat. Wilt u deze inhoud toch zien dan dient u op toestaan te klikken: klik hier om uw voorkeuren te openen.